Ingrossos svar efter frågan: ”Jag skäms inte”: Biancas pengaavslöjande – detaljerna om lönen

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers och tv-profiler – och det gör att hon tjänar mycket pengar.

I en video på sin Youtubekanal avslöjar nu ”Wahlgrens värld”-profilen sina pengahemligheter.

– Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden, men jag tar inte ut det som lön, säger Bianca Ingrosso i videon.

Hon syns i ”Wahlgrens värld” och ”Talang”, ska ha poddshow i Globen och driver flera företag – det går inte att säga att Bianca Ingrosso, 24, inte är framgångsrik.

I en ny video på sin Youtubekanal svara hon på fansens frågor och bemöter även rykten om cirkulerar om henne. Bianca Ingrosso berättar bland annat om hur mycket hon tjänar, och hur hon tänker kring att spendera sina intjänade pengar. Detta trots att hon är uppvuxen med en mamma som säger att man inte ska prata om pengar, berättar hon.

– Jag tycker inte det är en grej att prata om pengar, så länge man inte tycker man är bättre för att man tjänar mer än andra. Och jag tycker inte att jag är bättre än andra för att jag tjänar mer, det är bara siffror för mig. Det värderar inte mig som människa, säger Bianca Ingrosso, och fortsätter:

– Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden, men jag tar inte ut det som lön, eftersom jag har ett aktiebolag. Jag tar ut en mindre summa än så i lön varje månad.

Bianca Ingrosso avslöjar också att hon inte har en budget, utan att hon har ett privat kort och ett för företaget som hon använder.

Så mycket betalade Binca Ingrosso för nya lägenheten

Bianca Ingrosso avslöjar också att hon inte har en budget, utan att hon har ett privat kort och ett för företaget som hon använder.

– Jag spenderar olika varje månad. Vissa månader handlar jag jättemycket, och åker med Ubers än vanligt beroende på hur jag jobbar. Det är ganska mycket beroende på mitt jobb.

Tv-profilen svarar också på frågor om sin nya lägenhet, och erkänner att hon betalat över nio miljoner kronor för den – något hon är stolt över.

– Den kostade mer än nio miljoner. Jag skäms inte över det. Jag har jobbat så sinnessjukt hårt, och jag skiter i vad ni som säger att influencer inte är ett jobb säger. Jag har två egna varumärken som jag jobbar med dagligen. Jag gör ett tv-program som spelas in 10 månader om året.

– Jag har undermedvetet sparat ihop de här pengarna och väntat på när det är rätt läge för mig att lägga in en stor del av de pengarna i en drömlägenhet.

Share