Här är Sigrids gåva till Samir – efter vinsten i Farmen VIP

På måndagen gick den stora Farmen VIP-finalen av stapeln och det stod klart att Sigrid Bernson blev årets vinnare.

Nu berättar hon om vinsten och om gåvan till expojkvännen Samir Badran.

View this post on Instagram

WOHOO JAG VANN FARMEN VIP 2019😃👋🏼🏆❤️Vilken resa!!! Helt sjukt!! Jag lärde mig otroligt mycket under de 30 dagar jag spenderade på gården. Att leva med så låg standard, utan mat, bekvämligheter och med hårt slit varje dag gjorde att jag efter inspelningen återvände hem med så mycket TACKSAMHET för allt jag har i mitt liv. ❤️ Jag landade oxå i mig själv igen mycket tack vare att vi levde utan telefoner och sociala medier. Farmen var mycket hårdare än vad jag hade föreställt mig innan men jag ville verkligen utmana mig själv och även få visa upp en annan sida av mig själv för er som mest ser mig på TV i klackar och klänning. Jag har aldrig varit rädd för att få smuts under naglarna. ❤️😃 Jag vill tacka alla deltagare som jag fick äran att lära känna på gården och för alla minnen vi delar, jag vill även tacka produktionen för hela resan. Och Saga!! Bästa med Farmen var att vi fann varandra som vänner. Vi stöttade varandra och peppade varandra hela vägen och tillsammans stannade vi kvar till slutet. Du är fantastisk på alla sätt! Kändes som att vi vann ihop!! 😘❤️❤️ 😅 Kanske berättar lite mer imorgon om hur mina dagar efter farmen såg ut.. trodde jag skulle komma hem men hamnade på sjukhus.. vill ni veta? @tv4farmen

A post shared by SIGRID BERNSON (@sigridbernson) on

I det sista avsnittet av Farmen VIP fanns det endast fyra tävlande kvar: Anna Sahlene, 43, Sigrid Bernson, 30, Saga Scott, 29, och Isabel Adrian, 41.

I början av programmet fick Anna veta att hon blivit skickad direkt till final av de gamla deltagarna.

Kvartsfinal stod då mellan Sigrid, Saga och Isabel där tävlingen gick ut på att de tävlande på snabbast tid skulle hugga sig igenom en stock.

Chockerar de andra deltagarna

Tävlingen hinner inte ens börja innan Saga lägger ned sin yxa och chockar de andra med att hon inte kommer tävla.

– Jag kommer inte göra den här tävlingen för jag känner att Farmen är mer än en tävling för mig. Och jag ser mycket hellre att du står i en final och faktiskt kan vinna det här, säger Saga Scott och vänder sig till Sigrid Bernson.

Hon fortsätter:

– Så jag vill inte fajtas mot dig, för jag vet att jag hade vunnit.

I semifinal slog Sigrid Isabel i en ögonmåttstävling och nu var det bara den stora finalen kvar mellan Sigrid och Anna.

Final

I finalen fick Anna och Sigrid börja med de fysiska grenarna grinden och sågen där Sigrid vann båda två och plockade på sig två poäng inför nästa runda.

I husförhöret blir det en jämn match men tack vare Sigrid två pluspoäng stod det klart att hon blev vinnaren.

– Det känns som om jag drömmer. All den här jävla skiten varje dag, bajs, gå upp tidigt, jobba stenhårt, inte äta – det var fett värt det. Här står jag nu, och jag vann, säger Sigrid Bernson efter vinsten.

Välgörenhet och gåvan till Samir Badran

Vinnaren av Farmen VIP fick 200 000 kronor att skänka till en välgörenhet av sitt eget val. För Sigrid gick valet på att donera pengarna till en dold sjukdom som hennes expojkvän Samir Badran är drabbad av.

– Det var väldigt svårt att välja, men jag kommer att välja att ge pengarna till en väldigt liten organisation där det inte läggs så mycket pengar. Min pojkvän har en ögonsjukdom som heter visual snow och det finns bra forskning för det i USA.

Så jag kommer att skänka pengarna dit för det finns många som behöver den hjälpen, säger Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson och Samir Badran var tillsammans under inspelningarna av Farmen. Relationen tog slut i januari tidigare i år.

Samir har själv gått ut och berättat om sjukdomen tidigare och önskat att folk ska satsa mer pengar p forskning om den.

– Jag vill gå ut med det för att någon ska börja forska om det. Jag kanske inte hinner få hjälp under min livstid, men man måste lyfta upp den här sjukdomen så att folk tar den på allvar. Det finns många som är drabbade och som behöver hjälp, sa Samir Badran till Hänt 2017.

Share